De Kringwinkel Kust heeft in de Karperstraat een nieuwe hoofdzetel betrokken. Directeur Bart Herremans is dan ook in zijn nopjes met de verhuis.
Volledig scherm
De Kringwinkel Kust heeft in de Karperstraat een nieuwe hoofdzetel betrokken. Directeur Bart Herremans is dan ook in zijn nopjes met de verhuis. © TVA

Kringwinkel Kust vindt nieuw onderdak
in Karperstraat

De hoofdzetel van de Kringwinkel Kust is verhuisd van Oudenburg naar Oostende. Voortaan worden hier de opleidingen verzorgd en worden er ook ingezamelde spullen geleverd. “Ons centrum in Oudenburg was te klein geworden. In tien jaar tijd is het aantal aangevoerde goederen gestegen van 400.000 kilogram per jaar naar bijna 1 miljoen”, vertelt directeur Bart Herremans.

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"