Mathias Mariën
Volledig scherm
© Mathias Mariën

Kraker veroorzaakt brand in leegstaande woning

OostendeDe brandweer van Oostende is zondagochtend uitgerukt voor een brand in de Velodroomstraat. 

 1. Visrestaurant Adelientje heropent toch na overlijden van zaakvoerder (52): “We willen de keuken van Chris in ere houden”
  PREMIUM
  Oostende

  Visrestau­rant Adelientje heropent toch na overlijden van zaakvoer­der (52): “We willen de keuken van Chris in ere houden”

  Goed nieuws voor de liefhebbers van eerlijke, authentieke Oostendse keuken. Visrestaurant Adelientje gaat op 21 mei opnieuw open als zomerse pop-up. De zaak was gesloten sinds het noodlottige overlijden van de bekende uitbater Chris Boucquez (52) in oktober vorig jaar. “Zoon Julian, nu 14 jaar, ziet zich later hier ook achter het fornuis staan. Zomaar het licht uitlaten, zagen we dus niet zitten”, zegt mama Cindy.
 2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"