Palliatief dagcentrum De Kust.
Volledig scherm
Palliatief dagcentrum De Kust. © stad Oostende

Kom op tegen Kanker verlengt steun aan palliatief Dagcentrum De Kust: “Zo kunnen we het levenseinde draaglijker maken”

OostendeDagcentrum De Kust, een zorginstellingen van stad Oostende die dagopvang biedt aan mensen met een beperkte levensverwachting, krijgt twee jaar langer financiële ondersteuning van Kom op tegen Kanker.

 1. Nieuwste groene wagens pronken op eerste editie Zero Emission Show: “Iedereen overtuigen over te schakelen op uitstootvrije voertuigen”
  Oostende

  Nieuwste groene wagens pronken op eerste editie Zero Emission Show: “Iedereen overtuigen over te schakelen op uitstoot­vrije voertuigen”

  Op 2 en 3 oktober vindt de eerste Ostend Zero Emission Show plaats in de Wellington Hippodroom. Tijdens de show zullen autodealers hun nieuwste elektrische wagens aan het grote publiek voorstellen. “De bedoeling is om jaarlijks een stand van zaken op te maken van de evolutie van emissievrije wagens”, aldus schepen van Mens en Milieu Silke Beirens (Groen).
 2. Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dierenasiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”
  Oostende

  Viktors Grote Ruiltocht brengt 8.500 euro op voor Oostends dieren­asiel: “Alle beetjes helpen voor onze nieuwbouw”

  Het begon met een ei en eindigde met een marmeren beeld waarop 8.500 euro werd geboden. Dat geld, de opbrengst van de Grote Ruiltocht die Viktor Verhulst samen met de 8-jarige Engelse bulldog Nischie hield, gaat naar dierenasiel Het Blauwe Kruis Kust in Oostende. Voorzitter Fabrice Goffin (50) is dankbaar met het oog op een nieuwbouw. En heeft goed nieuws over Nischie te melden.