Arne Speltincx (links) en Dieter Dubron.
Volledig scherm
Arne Speltincx (links) en Dieter Dubron. © Foto Timmy Van Assche

Klein Komitee serveert 'E piente vers bloed'

OOSTENDEDe folkrockers van Klein Komitee staan zaterdag op Chambres d'O en brengen voor het eerst sinds 2013 een nieuw album uit.

 1. Na beachclub De Kwinte opent Matthias Vitse nieuw café ‘t Bar’ke: “We willen dat het een echt volkscafé wordt dat sfeer, folklore en sport ademt”
  PREMIUM

  Na beachclub De Kwinte opent Matthias Vitse nieuw café ‘t Bar’ke: “We willen dat het een echt volkscafé wordt dat sfeer, folklore en sport ademt”

  Eind vorig jaar moest Matthias Vitse (41) na elf jaar afscheid nemen van beachclub De Kwinte. Het bestuur van de surfclub wou het contract niet verlengen. Gelukkig heeft Matthias snel een nieuw avontuur gevonden in de RACB Camping, waar hij een nieuw café zal openen. “Ik was liever wat langer in de Kwinte geweest, maar ik ben blij dat ik snel iets nieuws heb gevonden”, zegt Matthias. We gingen eens langs in ‘t Bar’ke.
  Westende
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. “Zoon moest brooddoos in toilet poetsen en dochter werd gebeten”: moeder krijgt celstraf voor onterende behandeling van 2 kinderen
  PREMIUM

  “Zoon moest brooddoos in toilet poetsen en dochter werd gebeten”: moeder krijgt celstraf voor onterende behande­ling van 2 kinderen

  “Ik wenste dat je nooit geboren was en hoop dat je kanker krijgt.” Een 36-jarige vrouw uit Oostende heeft 20 maanden cel gekregen, omdat ze haar oudste dochter en een van haar zonen onterend behandelde. De kinderen werden bijna dagelijks vernederd tot op het bot en soms tot bloedens toe geknepen. Tragisch genoeg kwam de zaak aan het licht toen het meisje zwanger bleek van... haar vader.
  Oostende