Koen Moreau
Volledig scherm
© Koen Moreau

Kinderopvang even ontruimd door (vals) brandalarm

De buitenschoolse kinderopvang De Kastaar werd donderdag iets voor 11 uur in de voormiddag ontruimd door een brandalarm. De kinderen werden preventief overgebracht naar het Vogelzangpark. 

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. ASSISEN. Volgens burgerlijke partij had Will (55) geen schijn van kans tegen z’n vriend Jonckheere (32): “Hij moest het geweld gewoon ondergaan”
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Volgens burgerlij­ke partij had Will (55) geen schijn van kans tegen z’n vriend Jonckheere (32): “Hij moest het geweld gewoon ondergaan”

  Op het proces tegen Tommy Jonckheere (32) heeft de burgerlijke partij gevraagd aan de jury om de Oostendenaar schuldig te verklaren aan doodslag. Will Deweert (55) had volgens de advocaten van z'n moeder geen schijn van kans tegen het geweld van de beschuldigde. “En dat plasincident? Alsof iemand die in zo’n smerig kot woont, zich daarin zou opjagen.”
 1. Even het kraantje opendraaien... En zeewater vloeit recht naar onderzoekers die onderwaterrobots uittesten
  Oostende

  Even het kraantje opendraai­en... En zeewater vloeit recht naar onderzoe­kers die onderwater­ro­bots uittesten

  De uitbreiding van het Marien Station Oostende, een onderdeel van het Vlaams Instituut van de Zee op de Oosteroever, is gestart. Er is het voorbije jaar al een leiding aangelegd om zeewater van het strand naar de watertanks en aquaria van de laboratoria van het Marien Station te brengen. Op termijn zal het gebouw beschikken over een met zeewater gevuld testbad, voor onderwaterrobots van het Marine Robotics Centre van het VLIZ.
 2. IN BEELD: FFO Night pakt uit met eerste Vlaamse film na de lockdown op rode loper in Oostende
  PREMIUM
  Oostende

  IN BEELD: FFO Night pakt uit met eerste Vlaamse film na de lockdown op rode loper in Oostende

  De eerste editie van de FFO Nights vond zaterdagavond plaats met drie uitverkochte zalen in Oostende en vijftien deelnemende bioscopen verspreid over heel Vlaanderen en Brussel voor de première van de de film Mijn vader is een saucisse. Het initiatief is een alternatief voor Filmfestival Oostende en wil de heropstart van de Vlaamse filmsector na de lockdown ondersteunen. Onze fotograaf nam plaats op de rode loper.