De Wegwijzer, het loket voor onderwijs- en vrijetijdskansen van Stad Oostende, ontleent nu ook slaapzakken
Volledig scherm
De Wegwijzer, het loket voor onderwijs- en vrijetijdskansen van Stad Oostende, ontleent nu ook slaapzakken © rv

Kinderen kunnen voortaan gratis een slaapzak huren om op kamp te gaan: “Elke jongere moet kunnen deelnemen aan deze activiteiten”

oostendeVia een bijzondere uitleendienst wil stad Oostende ook kinderen die in armoede leven volop laten deelnemen aan activiteiten. Wie een laag inkomen heeft en op kamp of schoolreis vertrekt, kan vanaf januari een slaapzak ontlenen bij De Wegwijzer.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. KIJK. Vijf maanden na gasexplosie straalt team van ‘Lizette & Lucien’ op nieuwe stek: “Ik had tranen in mijn ogen en pakte mijn mama vast”
  PREMIUM

  KIJK. Vijf maanden na gasexplo­sie straalt team van ‘Lizette & Lucien’ op nieuwe stek: “Ik had tranen in mijn ogen en pakte mijn mama vast”

  Met vlinders in de buik: zo wandelden de bijzondere medewerkers van Lizette & Lucien vanochtend door het gloednieuwe pand in Oostende. Een zware gasontploffing vernielde in oktober vorig jaar ‘hun’ horecazaak. Zaterdag breekt het grote moment van de heropening aan, maar wij zagen de medewerkers vandaag al even proefdraaien en lieten ons rondleiden. “Gianni, doe jij de afwas maar, ik zal wel de bovenverdieping tonen.”
  Oostende