Keuzecoach Eva Teetaert (42).
Volledig scherm
Keuzecoach Eva Teetaert (42). © Benny Proot

Keuzecoach Eva helpt je knopen doorhakken: “In deze hectische tijden is kiezen moeilijker dan ooit”

De Oostendse Eva Teetaert (42) is de eerste keuzecoach in Vlaanderen. Ze werkt als docent in een hogere opleiding Verpleegkunde, maar stampte ook een eigen praktijk uit de grond. Ze helpt bij studiekeuzes, keuzes binnen de loopbaan of belangrijke levensbeslissingen. “Ik maak nooit de keuze voor mensen. Ik hou hen een spiegel voor zodat ze zelf bewuster kunnen kiezen.”

0 reacties

 1. Hannes Coudenys, juryvoorzitter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”
  Oostende

  Hannes Coudenys, juryvoor­zit­ter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”

  Voor de eerste keer worden vrijdag, in de schoot van Filmfestival Oostende, De Jamies uitgereikt. Maar liefst 23.000 mensen stemden voor een van de 84 genomineerden die kans maken op een ‘online video award’. Grote namen in het wereldje à la Céline en Michiel, hun ‘rivaal’ Acid en Bockie De Repper maken kans op een Jamie. “Maar er is in Vlaanderen nog zoveel meer talent online te vinden”, zweert juryvoorzitter Hannes Coudenys, zelf YouTuber en bekend van Ugly Belgian Houses.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech