Timon Watty is overleden na een epilepsieaanval.
Volledig scherm
PREMIUM
Timon Watty is overleden na een epilepsieaanval. © rv

Jongeren rouwen om opvoeder Timon (27) die sterft na epilepsieaanval: “Hij was mijn leraar én mijn beste vriend”

OostendeOostendenaar Timon Watty is op 27-jarige leeftijd overleden na een epilepsieaanval. Zijn plotse dood komt als een zware klap bij wie hem gekend heeft. Hij was enkele jaren aan de slag als opvoeder in het VTI van Oostende en ook vrijwilliger bij het project ABC aan Zee, dat anderstalige jongeren het Nederlands bijbrengt. “Sommige jongeren beschouwen Timon als hun mentor.”

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.