De feiten speelden zich vorige maand af aan het station van Oostende.
Volledig scherm
De feiten speelden zich vorige maand af aan het station van Oostende. © LBB

Jongen wordt aan Oostends station beroofd van zijn gsm... Maar samen met zijn vader heldert hij zelf de diefstal op

OostendeEen pas 18-jarige man uit Oostende riskeert één jaar cel voor een diefstal met geweld aan het station. Samen met een kompaan zou N.V. de gsm van een minderjarige geroofd hebben, toen het slachtoffer naar daar was gelokt voor de verkoop van Apple-oortjes. Maar toen de jongen en zijn vader wat later de gesloten gsm op een tweedehandswebsite zag staan, schoten ze in actie. 

 1. Sp.a blijft “zagen” over ‘trage coronasteun’ voor Oostendenaars: “Nog steeds ligt er 800.000 euro op het bureau van schepen Waldmann”
  Oostende

  Sp.a blijft “zagen” over ‘trage coronas­teun’ voor Oostende­naars: “Nog steeds ligt er 800.000 euro op het bureau van schepen Waldmann”

  Oppositiepartij sp.a-stadsmakers hamert opnieuw op de “trage uitkering van coronasteun” aan inwoners die getroffen zijn door de crisis. Oostende kreeg 990.000 euro van de hogere overheid om inwoners bij te staan die inkomsten verliezen of extra kosten hebben, maar volgens sp.a komt die steun niet bij de mensen terecht. “Eind december werd nog altijd maar 85.097 euro uitgekeerd”, vertelt fractieleider John Crombez. “Sp.a schetst een verkeerd beeld”, reageert schepen Natacha Waldmann (Groen).
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen