Jeroen Meus kookt in vitrine 'Villa des Camélias'

Tv-kok Jeroen Meus staat vanaf zondag in de keuken van Roger Kesteloot in de Kemmelbergstraat. Villa des Camélias is gesloten tot na de opnames van 'Dagelijkse Kerst aan de Kust'. Het programma is voor Roger en zijn zus Nicole een uitgelezen kans om hun horecazaak in de kijker te plaatsen. Na een avontuur van vijf jaar verkopen ze hun restaurant, op zoek naar welverdiende rust.

 1. Nabestaanden willen zaak rond drugsdood van jonge vrouw voor assisen zien: “Beklaagde bekende aan celmaat dat hij dodelijk shot plaatste, omdat ze hem wilde verlaten”
  PREMIUM
  Oostende

  Nabestaan­den willen zaak rond drugsdood van jonge vrouw voor assisen zien: “Beklaagde bekende aan celmaat dat hij dodelijk shot plaatste, omdat ze hem wilde verlaten”

  Een 54-jarige man uit Oostende riskeert in de Brugse correctionele rechtbank een strenge, effectieve celstraf voor de drugsdood van een 30-jarige vrouw. Althans, als het afhangt van het openbaar ministerie. De nabestaanden van het slachtoffer willen immers dat het dossier vier jaar na de feiten alsnog naar het hof van assisen wordt verwezen. Voor gifmoord, omwille van een liefdeskwestie.
 2. Smokkelboot met 69 vluchtelingen liep zelfs vast in Nieuwpoortse havengeul en politie ging tot twee keer toe aan boord
  PREMIUM
  Oostende/Nieuwpoort

  Smokkel­boot met 69 vluchtelin­gen liep zelfs vast in Nieuwpoort­se havengeul en politie ging tot twee keer toe aan boord

  De drie bemanningsleden van het schip dat vertrok uit Oostende en woensdagmorgen werd onderschept voor de Engelse oostkust met 69 Albanese vluchtelingen aan boord, zijn aangehouden. Dat bevestigt National Crime Agency. Intussen is ook gebleken dat het schip vorige week vrijdag vast kwam te zitten in de havengeul van Nieuwpoort en onze scheepvaartpolitie tot twee keer toe aan boord ging.
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team