Peter Hintjens speelde saxofoon op ‘I’m Not Gonna Whistle’, het laatste nummer op 'Opex' van zijn broer Arno.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Hintjens speelde saxofoon op ‘I’m Not Gonna Whistle’, het laatste nummer op 'Opex' van zijn broer Arno. © PN

INTERVIEW. Broer Peter Hintjens droomt van een Arnohuis in Oostende: “We hebben onlangs zijn appartement leeggemaakt... Heel veel spullen kunnen tentoongesteld worden”

oostende“We willen een van de bekendste Oostendenaars blijvend herinneren.” Arno overleed op 23 april, maar zal niet snel vergeten worden. Vrijdag kwam postuum zijn laatste plaat ‘Opex’ uit. Er verscheen een biografie op basis van gesprekken met de zanger zelf. En, last but not least: zijn broer Peter Hintjens wil het muziekicoon graag eren met een Arnohuis in Oostende. “We zitten vol ideeën hoe we het willen aanpakken.”

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.