Robin Lefever en Tom Truyens (links) zijn fier met hun bar 'Expo&Kafie'
Volledig scherm
Robin Lefever en Tom Truyens (links) zijn fier met hun bar 'Expo&Kafie' © TVA

Interieurbar Expo&Kafie viert eerste verjaardag

Robin Lefever (28) en Tom Truyens (23) openden in de Van Iseghemlaan het opvallende ‘Expo&Kafie’. In amper een jaar tijd evolueerden ze van een koffiebar naar een gezellig ontbijt- en lunchadres. Leuk detail: alles in de zaak is te koop, van stoelen tot het servies.

0 reacties

  1. ASSISEN. 20 jaar gevorderd voor Sacha Brunessaux (23): “Hij wilde meedoen met de grote jongens en moet daar de gevolgen van dragen”
    PREMIUM

    ASSISEN. 20 jaar gevorderd voor Sacha Brunessaux (23): “Hij wilde meedoen met de grote jongens en moet daar de gevolgen van dragen”

    De procureur-generaal maakt zich zorgen om de persoonlijkheid en de illegale praktijken van Sacha Brunessaux (23). “Je mag hem niet aanraken of hij gaat in de aanval”, stelde Roeland Vasseur, die 20 jaar vorderde voor de Roeselarenaar. Dat was tot groot ongenoegen van de verdediging. “Dat is even lang als de periode vanaf Sacha’s geboorte tot aan de feiten”, foeterde Johan Platteau. Die laatste had op het einde nog emotionele, hoopvolle woorden klaar voor Sacha zelf.
    Oostende