Onder meer Apotheek Hazegras werd getroffen. Ze probeerden een raam te verbrijzelen, maar raakten niet binnen.
Volledig scherm
Onder meer Apotheek Hazegras werd getroffen. Ze probeerden een raam te verbrijzelen, maar raakten niet binnen. © Koen Moreau

Inbrekers viseren apotheken, maar moeten telkens vluchten

OostendeIn Oostende hebben inbrekers woensdagnacht twee apotheken uitgekozen als doelwit. Zowel Lloyds Pharma in de Koningsstraat als Apotheek Hazegras in de Graaf de Smet de Naeyerlaan kreeg ongewenst bezoek. Maar telkens moesten de inbrekers voortijdig vluchten.

  1. Ingrids huis ligt bedolven onder de lava op La Palma, zoon start crowdfunding: “Ik ben alles kwijt en moet op mijn 69ste volledig herbeginnen”
    Play
    Oostende

    Ingrids huis ligt bedolven onder de lava op La Palma, zoon start crowdfun­ding: “Ik ben alles kwijt en moet op mijn 69ste volledig herbegin­nen”

    Ingrid Asseloos (69), een Oostendse vrouw die op La Palma woont, is werkelijk alles kwijt door de vulkaanuitbarsting die het Spaanse eiland sinds een maand teistert. “Mijn huis waaraan ik 3,5 jaar werkte, zit vijf meter diep bedolven onder de lava. Ik huur nu een vakantiewoning ten noorden van het eiland, maar financieel is dat onhoudbaar”, vertelt de vrouw vanuit La Palma. Ze is de wanhoop nabij. Haar zoon is nu een crowdfunding gestart.