Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Thinkstock

Inbrekers maken buit in wagen in Vuurtorenwijk... en autosleutel blijkt niet meer te werken

OostendeIn de Van Hembdenstraat in de Vuurtorenwijk in Oostende is in nacht van woensdag op donderdag ingebroken in een wagen. Opvallend: sinds de inbraak werkt de autosleutel niet meer.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Ziekelijke stalker streng gestraft nadat hij z’n ex jaar lang tiranniseert: "Hij plaatste trackers in haar wagen en stond 's nachts plots in haar tuin”
  PREMIUM

  Ziekelijke stalker streng gestraft nadat hij z’n ex jaar lang tiranni­seert: "Hij plaatste trackers in haar wagen en stond 's nachts plots in haar tuin”

  Een 48-jarige vrouw uit Oudenburg werd in de zomer van 2021 bestookt met mails door haar ex-vriend N.R. (49). “Dit moet stoppen”, smeekte ze aan de politie. Wist zij veel dat het maar een voorbode was van wat nog zou komen. Nachtelijke bezoekjes aan haar tuin, diefstallen en zelfs trackers in haar wagen: haar ex toverde haar leven om in een nachtmerrie en werd daar woensdag streng voor gestraft. Het was immers niet zijn eerste misstap.
  Oostende