Benny Proot
Volledig scherm
© Benny Proot

Inbreker steelt kassa en kluis uit café in Langestraat

In de Langestraat in Oostende is zondagnacht ingebroken in een café. De meldt de lokale politie Oostende. 

0 reacties

 1. INTERVIEW. Schepen Tom Dedecker (45) overleefde ternauwernood val van trap: “Ik herkende zelfs mijn eigen kinderen niet meer”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Schepen Tom Dedecker (45) overleefde ternauwer­nood val van trap: “Ik herkende zelfs mijn eigen kinderen niet meer”

  “De verplegers hadden aan mijn familie al gezegd dat ze afscheid moesten nemen.” 25 oktober 2022 is de dag die alles heeft veranderd voor Tom Dedecker (45). De schepen in Middelkerke, neef van burgemeester Jean-Marie, maakte zich die ochtend klaar om op reis te vertrekken naar Schotland. En toen viel hij thuis van de trap. Twee weken lag Tom in coma en een lange revalidatie volgde. Intussen is hij opnieuw aan het werk. De schepen praat met ons over de voorbije maanden. “Dit ongeval heeft mij anders naar het leven leren kijken.”
  Middelkerke
 2. 10 keer House of Cards aan de Noordzee: van ‘Je moe nie lachen wi, Cindy’ tot spraakmakend onderzoek in Knokke-Heist
  PREMIUM

  10 keer House of Cards aan de Noordzee: van ‘Je moe nie lachen wi, Cindy’ tot spraakma­kend onderzoek in Knok­ke-Heist

  Een politieke bom op barsten in Knokke-Heist. Huiszoeking in het stadhuis van Blankenberge en een proces rond machtsmisbruik, jaloezie en politieke afrekeningen in De Haan. Wie woensdag de politieke actualiteit aan onze kust volgde, waande zich even in de bejubelde Netflix-reeks House Of Cards over machtsmisbruik in het Witte Huis. Wordt het politieke spel dan veel harder gespeeld langs de zeedijk tussen De Panne en Knokke-Heist? Voor deze 10 dossiers hoefden we niet eens ver terug in de tijd. “Belangenvermenging? Much ado about nothing.”
  Oostende