Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Getty Images/iStockphoto

Inbreker steelt computer in Teerlingpad

SteneIn het Teerlingpad in Stene is ingebroken in een woning, stelde de bewoner donderdag rond 18.30 uur vast.

 1. Kursaal lanceert opvallend partyconcept op zondagmiddag in Rooftopbar. “We zetten volop in op beleving op deze unieke locatie met zicht op zee”
  Oostende

  Kursaal lanceert opvallend partycon­cept op zondagmid­dag in Rooftopbar. “We zetten volop in op beleving op deze unieke locatie met zicht op zee”

  Het Kursaal pakt in het voorjaar uit met een nieuw partyconcept in de zaal waar vroeger de Ostend Queen gevestigd was. Mensen zullen in The Rooftop in Oostende kunnen feesten met Elevate, op zondagmiddag zowaar. Het idee dat je uitgaansavond al ’s middags start is relatief nieuw voor onze regio, maar heeft zijn succes al bewezen in grootsteden zoals Amsterdam en Parijs. “Je kan op deze unieke locatie genieten van een prachtige zonsondergang terwijl je aan het feesten bent.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.