De man sloeg vorige zomer toe op het strand van Oostende.
Volledig scherm
De man sloeg vorige zomer toe op het strand van Oostende. © PN

Illegaal krijgt celstraf met uitstel voor diefstallen op het strand van Oostende: “Hij sloeg toe toen de slachtoffers even in zee zwommen”

OostendeEen jonge illegaal heeft in de Brugse rechtbank 10 maanden cel met uitstel gekregen voor vier diefstallen op het strand van Oostende. M.Z. wachtte tot de slachtoffers gingen zwemmen in zee of even onoplettend waren om vervolgens hun handtas of rugzak mee te graaien.

 1. “Eén slag en ze lag plots op de grond”: man die z’n moeder Solange (82) begroef in de duinen is op weg naar assisen, maar blijft na vier jaar ontkennen dat hij haar dood wilde
  PREMIUM
  Bredene/Oostende

  “Eén slag en ze lag plots op de grond”: man die z’n moeder Solange (82) begroef in de duinen is op weg naar assisen, maar blijft na vier jaar ontkennen dat hij haar dood wilde

  Hij sloeg z'n moeder met één slag tegen de grond, wikkelde haar lichaam in plastiek en begroef haar in de duinen. Nadien bleef hij meer dan twee jaar haar pensioen opstrijken. Zonder dat iemand ook maar iets doorhad. Tot de wijkagent onraad begon te ruiken en Bredenaar Frank Pauwels (49) achter de tralies vloog. De man is na vier jaar op weg naar het hof van assisen, maar blijft ontkennen dat hij Solange Hennaert (82) om het leven wilde brengen.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?