Het duo Brik Tu-Tok maakte de vreemdste klanken met huishoudgerief.
Volledig scherm
Het duo Brik Tu-Tok maakte de vreemdste klanken met huishoudgerief. © Lisa Deckers

Huiskamerfestival Chambres d’O schot in de roos: “Bezoekers komen zelfs speciaal vanuit Gent en de Kempen naar Oostende”

De vijfde editie van huiskamerfestival Chambres d’O was een succes: bijna tweeduizend tickets vlogen de deur uit en de meeste voorstellingen waren al een week op voorhand uitverkocht. “De Oostendenaar heeft dit festival nu echt omarmd”, zegt cultuurschepen Plasschaert. Al komt het publiek ook van het verre binnenland naar de kust.

0 reacties

 1. Eindelijk vollere kusthotels in verlengd weekend door opening terrassen: “Toeristen hebben veel goesting om te komen”
  Kust

  Eindelijk vollere kusthotels in verlengd weekend door opening terrassen: “Toeristen hebben veel goesting om te komen”

  De vele feestdagen in mei zijn doorgaans een geschenk voor de toeristische sector aan de kust. De verlengde weekends lenen zich ideaal voor een korte uitstap naar zee. De voorbije maanden lag de hotelbezetting echter opmerkelijk lager door de sluiting van de cafés en restaurants. Voor het hemelvaartweekend is er eindelijk beterschap in zicht volgens de cijfers van Westtoer. Het provinciebedrijf roept toeristen alvast op om zeker ook gebruik te maken van de druktebarometer zodat er voldoende spreiding is.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan