Hugo Dewulf is sinds vier dagen vermist in het Spaanse dorpje Hondon de los Frailes.
Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Dewulf is sinds vier dagen vermist in het Spaanse dorpje Hondon de los Frailes. © RV/Google Street View

Hugo (81) verhuisde voor z'n kleinzoon naar Spanje, maar is nu al vier dagen vermist: “Is hij ontvoerd of aangereden? We weten het niet”

Oostende/BruggeIn het Spaanse Hondon de los Frailes, bij Alicante, wordt al vier dagen lang met man en macht gezocht naar Hugo Dewulf (81). De Oostendenaar liet in 2018 z’n hele hebben en houden achter om bij z’n zoon en kleinzoon te gaan wonen in het zuiden. Maandagavond ging hij met z’n scootmobiel nog even om sigaretten, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. “Ik heb alle hoop opgegeven”, zucht z’n zoon Patrick.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.