Het gerechtsgebouw in Brugge.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Brugge. © SDVO

Hoogzwangere vrouw betrapt twee transmigranten in wagen van vriend

Twee 20-jarige transmigranten uit Libië en Algerije hangt in de Brugse rechtbank effectieve celstraffen van 12 maanden boven het hoofd voor drie diefstallen uit wagens in Oostende. De mannen werden deze zomer opgepakt, nadat een hoogzwangere vrouw hen op heterdaad had betrapt.

2 reacties

 • Jean-Pierre Bousse

  2 jaar geleden
  Terug naar afzender nu onmiddelijk ga niet langs kassa.............
 • francois dierickx

  2 jaar geleden
  Terug van herkomst als ze onze wetten niet kunnen volgen en handen niet kunnen thuishouden terug op de vlieger en weg ermee
 1. “Het lijkt wel of de stad onze buurt gewoon vergeten is”: bewoners klagen verloedering speelplein en voetpaden aan
  Oostende

  “Het lijkt wel of de stad onze buurt gewoon vergeten is”: bewoners klagen verloede­ring speelplein en voetpaden aan

  Enkele bewoners van de zogenaamde Cité Edebau vragen samen met oppositiepartij Vooruit Oostende aan de stad om het verloederd speelplein in de Seringenstraat aan te pakken. Naast twee voetbalgoals, een basketnet en twee kleine speeltoestellen heeft het plein weinig speelplezier te bieden. “Er is amper sociale controle, waardoor het plein hangjongeren aantrekt.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!