Politie Oostende.
Volledig scherm
Politie Oostende. © Bart Boterman

Hongerige dief steelt fijne vleeswaren uit automaat van slagerij

OostendeIn de Langestraat in Oostende heeft een dief maandagnacht het glas van een automaat bij een slagerij verbrijzeld.

 1. Willy Deprins (65) rijdt 156 kilometer in zijn rolstoel en zamelt daarmee 6.500 euro in: “Ik ben moe, maar heel erg gelukkig”
  PREMIUM
  Oostende

  Willy Deprins (65) rijdt 156 kilometer in zijn rolstoel en zamelt daarmee 6.500 euro in: “Ik ben moe, maar heel erg gelukkig”

  Wat begon als een grap, draaide uit op een enorme krachttoer: Willy Deprins (65) reed met de rolstoel van Boortmeerbeek naar Oostende voor mosselen met friet. Na een tocht van vier dagen kwam Deprins vrijdagmiddag onder luid applaus van vrienden en familie aan op de westelijke strekdam. “Ik ben heel erg tevreden dat me dit is gelukt”, aldus een opgetogen Deprins.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Sam Rotsaert keert met Charleroi terug naar de Koninklijke Stallingen voor de bekermatch tegen zijn ex-ploeg: “Ik heb acht jaar in Oostende voor het basketbal geleefd”
  BASKETBAL BEKER VAN BELGIË

  Sam Rotsaert keert met Charleroi terug naar de Koninklij­ke Stallingen voor de bekermatch tegen zijn ex-ploeg: “Ik heb acht jaar in Oostende voor het basketbal geleefd”

  Zaterdagmiddag ontvangt KBGO Finexa Basket@Sea (Top Division Two) in de zestiende finale van de Beker van België eersteklasser Spirou Charleroi. Het wordt voor de ploeg een blij weerzien met coach Sam Rotsaert. Hoe dan ook, van cadeautjes uitdelen zal geen sprake zijn. De kustploeg wil zich met hand en tand verdedigen tegen de ploeg uit de BNXT League.