Zo'n 120 mensen verzamelden voor een toelichting over het concert van Rammstein in Oostende.
Volledig scherm
Zo'n 120 mensen verzamelden voor een toelichting over het concert van Rammstein in Oostende. © LBB

“Het is niet Laura Lynn die komt optreden é! Ja, er zal geluidsoverlast zijn”: Oostende houdt infoavond over komst Rammstein

Het is nog negen maanden vooraleer Rammstein neerstrijkt op de nieuwe evenementenweide in park Nieuwe Koers, maar toch riep het stadsbestuur de bewoners al eens bijeen om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Een goede zet, zo bleek. Zo’n 120 bewoners waren op de afspraak, maar die verliep in een opvallend gemoedelijke sfeer. Het meeste reactie kwam er op de vraag of er geen vrijkaarten waren voor bewoners of de ultieme poging, “Hebben jullie geen vrijwilligers nodig?”

48 reacties

 • Stan Vankoo

  3 jaar geleden
  Rammstein zou beter passen in een Halloweenavond!
 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  William vd Broek appel met peren vergelijken Oostende is Knokke niet he! Ben niet voor die groep maar wens mensen die daar voor zijn veel genot...
 • Willem Van de Weghe

  3 jaar geleden
  Schitterend initiatief, hopelijk meer zulke concerten, dit kan Oostende misschien voor een stuk uit de marginaliteit helpen.
 • ROBERT GERTS

  3 jaar geleden
  @Bart Boutje: BAM, u slaat de nagel op de kop! Niet alleen Oostende, maar ALLE grootsteden! En natuurlijk gaan er weer wat schlager-jankers protesteren. En senioren vragen al vrijkaarten! Maar hoeveel Oostende hieraan zal verdienen, word angsvallig verzwegen! Het is tenslotte een topgroep, die een aardige duit in het zakje zal dropen. Wat moet IK dan zeggen? 4 dagen & nachten slapeloosheid door Rock Werchter!
 • Johan Vercarre

  3 jaar geleden
  En dat voor één avond ? Zijn ze nu helemaal zot aan het worden in mijn thuisstad ? Een Airshow op de luchthaven kan & mag niet meer sinds de crash van 26/07/97, maar dit dus wel ?!
 1. REEKS. Middelkerke in 10 onmisbare tips: van de terugkeer van Tien om te Zien tot dino’s spotten op het Zandsculpturenfestival
  PREMIUM
  Middelkerke

  REEKS. Middelker­ke in 10 onmisbare tips: van de terugkeer van Tien om te Zien tot dino’s spotten op het Zandsculp­tu­ren­fes­ti­val

  Met een nieuw casino in de steigers en een vernieuwde zeedijk in Westende wordt Middelkerke de volgende jaren nog meer the place to be. De grootste gemeente aan de kust heeft een langere zeedijk dan buur Oostende en daar valt in de zomer van 2022 van alles te beleven. Wist je dat je opnieuw grote artiesten aan het werk kan zien in de Proximus Pop-up Arena? Maar ook in het Normandpark valt er iets te beleven. Uw gids voor de zomer van 2022 in Middelkerke.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.