De cast en crew van Baghdad Messi met op de voorgrond hoofdrolspeler Ahmed Mohammed Abdullah die een balletje trapt.
Volledig scherm
De cast en crew van Baghdad Messi met op de voorgrond hoofdrolspeler Ahmed Mohammed Abdullah die een balletje trapt. © Emelyne Six

Heel wat sterren op de rode loper van filmfestival Oostende op deze tweede avond

OostendeOp deze tweede avond van de 15e editie van Filmfestival Oostende kon je op de rode loper opnieuw heel wat sterren spotten die hun nieuwste films kwamen voorstellen. Zo had je onder andere Thekla Reuten die eerder nog een ster kreeg die haar film Narcosis kwam voorstellen met regisseur Martijn de Jong en regisseur Sahim Omar Kalifa kwam zijn film Baghdad Messi voorstellen.

  1. Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”
    PREMIUM

    Saar (14) uit Brugge leerde skaten, zeilen én duiken voor hoofdrol in nieuwe Vlaamse film Zeevonk. “Ik heb de smaak nu wel te pakken”

    De nieuwe langspeelfilm Zeevonk is zaterdag in première gegaan in Oostende. De cast met onder meer Hilde De Baerdemaeker, Zouzou Ben Chikha en Lynn Van Royen maakte hun opwachting op de rode loper. Toch waren het vooral de jonge talenten die terecht in de spotlights stonden. Saar Rogiers uit Brugge speelde haar eerste hoofdrol en ook Dunia Elwaleed uit Oostende tekende voor haar eerste filmervaring. “Het blijft een raar idee dat mensen naar mij zullen komen kijken in de cinema. Het is een droom die uitkomt.”
    Oostende