Renata opende een nieuwe zaak in de Christinastraat
Volledig scherm
Renata opende een nieuwe zaak in de Christinastraat © Benny Proot

Handelszaken lijden onder werken Christinastraat. “Hopelijk zal de vernieuwde straat zorgen voor een heropleving”

OostendeHeel wat handelspanden in de Christinastraat staan te huur of te koop. Er zijn momenteel volop wegenwerken bezig in de winkelstraat. Oppositiepartij Vooruit haalde maandagavond hard uit naar het schepencollege over het gebrek aan ondersteuning voor de handelaars. In de straat zelf hopen ze vooral dat de winkelstraat na de werken terug zal opleven.

  1. Patrick (49) en 35 streekgenoten lopen de marathon van Valencia. Hun doel is van levensbelang: “Hopelijk kunnen we genoeg politici wakker schudden”
    PREMIUM
    Oostende

    Patrick (49) en 35 streekgeno­ten lopen de marathon van Valencia. Hun doel is van levensbe­lang: “Hopelijk kunnen we genoeg politici wakker schud­den”

    “In het vluchtelingenkamp zag ik hoe 10-jarige kinderen zonder ouders aan hun lot overgelaten worden. Zoiets kan je niet zomaar loslaten.” En dus staat Oostendenaar Patrick Legein (49) van vzw Humain nu zondag, samen met 35 streekgenoten van Team Fischer, aan de start van de marathon in het Spaanse Valencia. Hun nobele doel: aandacht vragen voor talloze kinderen, jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een ander en veiliger leven.