Hallucinante dashcambeelden tonen hoe Oostendse taxichauffeur afgeranseld wordt door klant: dader beroofde ook nachtwinkeluitbater en andere taxichauffeur met geweld

OostendeEen 45-jarige taxichauffeur uit Oostende is zondagmiddag op brutale wijze aangevallen door een klant, die zijn geld wou stelen. Hallucinante dashcambeelden tonen hoe de taxichauffeur in een greep wordt gehouden en zware vuistslagen op zijn hoofd te verduren krijgt. “Ik ben nog steeds in shock over wat mij overkomen is. Mijn hoofd staat volledig bont en blauw. Ik durf amper nog in mijn taxi te stappen”, getuigt de taxichauffeur, die werkonbekwaam is. De dader is later opgepakt door de politie en inmiddels aangehouden. Hij was niet aan zijn proefstuk toe: hij sloeg ook een nachtwinkeluitbater in elkaar en perste nóg een taxichauffeur af. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Alain en ook Alain van Preuteleute zijn klaar om Diaz Arena met 9.000 toeschouwers op zijn kop te zetten. “Het wordt dikke leute”
  PREMIUM
  Oostende

  Alain en ook Alain van Preuteleu­te zijn klaar om Diaz Arena met 9.000 toeschou­wers op zijn kop te zetten. “Het wordt dikke leute”

  Preuteleute speelt zaterdag in een uitverkochte Diaz Arena voor 9.000 toeschouwers een groots opgezette verjaardagsshow ‘Greatest Tits’. De hitjes ‘Pakt je zak’, ‘Bluuf me je fikkn van me’ en ‘Dikke Vette’, die ondertussen tot het collectief geheugen van de Oostendenaars behoren, zullen ongetwijfeld massaal meegezongen worden. Acteur Sebastien Dewaele en zijn compagnon Tom Vanrijckeghem zijn er alvast klaar voor. “We hebben nog nooit zo veel gerepeteerd”, vertelt Sebastien Dewaele.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.