Het kunstwerk van Tom Herck werd verwijderd voor het Kursaal van Oostende
Volledig scherm
Het kunstwerk van Tom Herck werd verwijderd voor het Kursaal van Oostende © Benny Proot

Grote glazen fles van Tom Herck krijgt nieuwe plek

Het kunstwerk van Tom Herck ‘Wreckage in a bottle’ in de vijver voor het Kursaal van Oostende werd donderdag verwijderd.

0 reacties

 1. Minder Le Homard et la Moule, meer zeewier... ‘Seaweedchef’ maakt keuze: “Ons restaurant openen we slechts twee dagen, en alleen als het ‘normaal’ kan”
  PREMIUM
  Bredene

  Minder Le Homard et la Moule, meer zeewier... ‘Seaweed­chef’ maakt keuze: “Ons restaurant openen we slechts twee dagen, en alleen als het ‘normaal’ kan”

  “Na 25 jaar Le Homard et la Moule voel ik soms dat het genoeg is geweest. Mijn ambitie is niet weg, maar ik voel dat ik me wil toespitsen op Studio Zeewier.” De Bredense ‘seaweedchef’ Donald Deschagt (58) zal zijn bekende restaurant minder openen – een terras staat er zaterdag alleszins al niet. Maar zijn passie voor zeewier blijft onaangeroerd, wat zeggen we, is vuriger dan ooit. “Ik hebben nog zoveel leuke ideeën voor producten met zeewier.”
 2. “Hier hebben we heel lang naar uitgekeken”: Oostendse sportclubs over eerste zwembeurt in het nieuwe zwembad Brigitte Becue
  PREMIUM
  oostende

  “Hier hebben we heel lang naar uitgekeken”: Oostendse sportclubs over eerste zwembeurt in het nieuwe zwembad Brigitte Becue

  “Leuker, mooier, beter en warmer”, vatten de sporters van de U11 van Waterpolo Oostende het samen. De jonge sporters en hun trainers mochten zaterdagmorgen als allereerste een duik nemen in het nieuwe zwembad Brigitte Becue en ze waren achteraf dolgelukkig. Ook Brigitte Becue was erbij en keek vol trots naar het nieuwe zwembad dat naar haar werd vernoemd. Het grote publiek kan vanaf nu ook gaan zwemmen, maar ze moeten nog even reserveren zolang de coronamaatregelen aanhouden.
 1. Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videovergadering
  Play

  Politicus rijdt in de auto, maar doet alsof hij thuis zit tijdens videoverga­de­ring

 2. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is