Archieffoto.
Volledig scherm
Archieffoto. © Flipke Nuyttens

Grootschalige verkeerscontroles in Oostende: heel wat bestuurders lopen tegen de lamp

In Oostende zijn zaterdagavond heel wat bestuurders tegen de lamp gelopen tijdens grootschalige snelheids- en alcoholcontroles, eerst op de Torhoutsesteenweg van 18 tot 20.30 uur en daarna op de Gistelsesteenweg van 21 uur tot middernacht. 

 1. Burgemeester Tommelein niet helemaal gerust in kerstvakantie: “Wanneer maakt NMBS eindelijk werk van reservatiesysteem?”
  Oostende

  Burgemees­ter Tommelein niet helemaal gerust in kerstvakan­tie: “Wanneer maakt NMBS eindelijk werk van reservatie­sys­teem?”

  “De NMBS probeert er zich gemakkelijk van af te maken. Overvolle treinen lijken geen probleem, maar als de centrumstraten vol lopen, wordt met een vinger naar de steden en gemeenten gewezen.” De Oostendse burgemeester Bart Tommelein lanceert een scherpe oproep naar de federale overheid. Hij vraagt onder meer dat de NMBS alsnog een reservatiesysteem invoert. Oostende maakt intussen werk van een Winterteam om mogelijke drukte op de zeedijk en in de winkelstraten aan te pakken.
 1. Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgeholpen"
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Marthe van K3 openhartig over kritiek: "Dit nummer heeft me er al vaak doorgehol­pen"

 2. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"