Oostende stelt crystal ship voor
Volledig scherm
Oostende stelt crystal ship voor © Benny Proot

Gigantische deurmat luidt start The Crystal Ship in met een dikke knipoog naar heropening horeca

OostendeOp het Sint-Petrus- en -Paulusplein werd een gigantische deurmat geplaatst van maar liefst op 9 meter met de slogan ‘D(r)ankje voor alles!’. Het gaat om een kunstwerk van kunstenares Karen François (Koaren). De boodschap zal ook terug te vinden zijn op de deurmatten van 150 handelaars. Het is niet enkel een verwijzing naar de heropening van de horeca woensdag, maar ook de aftrap van The Crystal Ship.

  1. Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen moet thuisverpleging afbouwen door stijgende coronacijfers: “De dijken zijn aan het breken”
    West-Vlaanderen

    Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen moet thuisver­ple­ging afbouwen door stijgende coronacij­fers: “De dijken zijn aan het breken”

    De stijgende coronacijfers eisen hun tol bij de West-Vlaamse thuisverpleging. In 5 regio’s kan het Wit-Gele Kruis niet meer ingaan op alle nieuwe zorgaanvragen of moet de zorg bij bestaande patiënten worden afgebouwd. “De dijken zijn aan het breken”, zegt Katalien Dendooven, algemeen directeur Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen. “Er zijn nu al 63 medewerkers out door corona of een quarantaine."