Het gezin Sorel geniet van een uitstap naar de Tik Tak-expo in Oostende.
Volledig scherm
Het gezin Sorel geniet van een uitstap naar de Tik Tak-expo in Oostende. © Leen Belpaeme

Gezinnen dompelen zich in alle rust onder in de wondere Tik Tak-wereld: “Zó blij dat we nog eens ergens naartoe kunnen met de kroost”

OostendeEn óf de kinderen – en hun ouders – de Tik Tak-expo in Fort Napoleon kunnen smaken. Toerisme Oostende en Ketnet Junior slagen er in om de duik in het legendarische tv-programma coronaproof te organiseren. Ouders zijn vooral opgelucht dat ze nog eens ergens naartoe kunnen met hun kroost.

 1. Winkels mogen heropenen op 1 december, opluchting bij Oostendse handelaars: “Net nu is iedereen op zoek naar een uniek cadeau”
  Oostende

  Winkels mogen heropenen op 1 december, opluchting bij Oostendse handelaars: “Net nu is iedereen op zoek naar een uniek cadeau”

  Driewerf hoera. Niet-essentiële winkels mogen vanaf dinsdag 1 december weer de deuren openen – weliswaar onder strikte voorwaarden. Uitermate positief nieuws voor alle handelaars en al zeker in de bekende shoppingsteden, zoals Oostende. Onder meer kledingzaken slaken een zucht van opluchting. “Klanten staan te popelen om buiten te komen”, klinkt het bij boetiek La Fille.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren