Paul Van Campfort, Cas, Julie, Karien Van Pelt en Ella krijgen een piano nadat ze een miniconcert gaven in de luchthaven van Oostende
Volledig scherm
Paul Van Campfort, Cas, Julie, Karien Van Pelt en Ella krijgen een piano nadat ze een miniconcert gaven in de luchthaven van Oostende © rv

Gezin wint na een miniconcert in de luchthaven een piano: “De kinderen kunnen niet wachten om er op te spelen”

OostendeMet de gedachte ‘vertrekken met een positieve noot’ plaatste Luchthaven Oostende-Brugge, in samenwerking met Piano’s Maene uit Ruiselede, in mei 2019 een piano in de vertrekhal van het luchthavengebouw. Vele reizigers trakteerden de aanwezigen in de vertrekhal op een prachtig pianoconcert. Wie een filmpje van zichzelf instuurde terwijl hij/zij de piano bespeelde, maakte ook kans om zelf een piano te winnen.

 1. Onze journaliste, zelf kind van de zee, keert terug naar haar strandbloemen, net erkend als immaterieel erfgoed: “Alleen te koop voor de mooiste schelpjes van de waterlijn”
  PREMIUM
  Kust

  Onze journalis­te, zelf kind van de zee, keert terug naar haar strandbloe­men, net erkend als immateri­eel erfgoed: “Alleen te koop voor de mooiste schelpjes van de waterlijn”

  Haar huwelijksboeket maakte onze journaliste Leen Belpaeme met papier uit een oud boek. Een blijvende herinnering en eeuwige getuige aan die mooie dag, maar ook een mijmering naar die herinneringen uit haar jeugd. Al in de winter haalt ze het crêpepapier boven om strandbloemen te vervaardigen, om ze dan ’s zomers op het strand te verkopen, vaak tegen hoge prijzen. Lees: de mooiste schelpjes van het strand. Deze week is de productie van strandbloemen erkend als immaterieel erfgoed. Leen keert, samen met veel andere kustbewoners, vol nostalgie nog een keer terug naar de waterlijn.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi