Het laatste weekend van de paasvakantie was er eentje met veel zon en een gezellige, beheersbare drukte in Oostende.
Volledig scherm
Het laatste weekend van de paasvakantie was er eentje met veel zon en een gezellige, beheersbare drukte in Oostende. © TVA

‘Gezellige, maar beheersbare drukte’ aan kust tijdens slotweekend paasvakantie: “Voor veel mensen zorgt een gocartritje voor wat verstrooiing”

OostendeEen stralend zonnetje, zo’n 12 graden en een briesje. Alle weerselementen waren aanwezig voor een mooi einde van de paasvakantie. In Oostende bijvoorbeeld was het druk, maar problemen stelden zich niet. “Alles is onder controle”, merkte burgemeester Bart Tommelein (Open Vld) op. Intussen zorgt het mooie weer voor een positieve afsluiter bij veel ondernemers die leven van het toerisme.

 1. Giebe Algoet is terug na zware knieblessure: “Ik heb het hoogspringen heel hard gemist”
  ATLETIEK

  Giebe Algoet is terug na zware knieblessu­re: “Ik heb het hoogsprin­gen heel hard gemist”

  Giebe Algoet (23) is een bekende naam in de Belgische atletiekwereld. Als hoogspringer behaalde hij de afgelopen jaren verschillende titels en medailles op Vlaamse en Belgische kampioenschappen en heeft hij een knap persoonlijk record van 2m10. Door corona en een zware knieblessure moest Algoet in 2020 gedurende vele maanden het hoogspringen links laten liggen, maar intussen is hij alweer zes weken goed aan het trainen. “Ik heb het hoogspringen enorm gemist”, klinkt het.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”