Een manifestant werd aangereden en verzorgt een kleine hoofdwonde.
Volledig scherm
Een manifestant werd aangereden en verzorgt een kleine hoofdwonde. © TVA

‘Gele hesjes’ blokkeren Kennedy-rotonde in Oostende: bestuurder verliest geduld en rijdt actievoerder omver

Tijdens de aangekondigde filterblokkade aan het Kennedy-rondpunt in Oostende zijn twee ‘gele hesjes’ aangereden. Het voorval gebeurde om 14.30 uur. Een automobilist die uit het binnenland kwam aangereden, was het aanschuiven meer dan moe. Toen hij de afrit naar Bredene wou nemen, verhinderden een handvol actievoerders de doorgang. De bestuurder kreeg het danig op de heupen, reed door en raakte een manifestant. 

88 reacties

 • Marc Ledure

  3 jaar geleden
  Dan ze actie voeren voor al die vreemden die op ons kosten leven hier in Belgie dat zou ik nog normaal vinden , Maar wat nu gebeurt vind ik belachelijk.
 • geert calu

  3 jaar geleden
  veel zelfstandigen en mannen met een bedrijfswagen vinden het hieronder niet erg dat de gewone man meer dan hen moet betalen met geld waar ze reeds belastingen op betaald hebben, triestig
 • Maxime Vanmaercke

  3 jaar geleden
  Hoog tijd dat deze rage wordt gestopt. Laat iedereen die wil werken zijn job doen. Protesteer in uw tuin en steek daar alles in de fik: boor mij geen probleem. En...stem binnenkort boor de partij die jouw verlangens behartigd. Opgelet dan zullen er terug anderen protesteren. Democratie...niet altijd "de" oplossing.
 • marie-claire de bosscher

  3 jaar geleden
  actie voeren tegen te hoge brandstofprijzen, en ondertussen alle auto's nutteloos hun brandstof laten opstoken in een file.... we hebben er moeten voor betalen, veel betalen en nu gaan zij ons nog eens ons geld extra afpakken, weg met die gele mannen, opsluiten en kosten laten betalen.
 • john vandenbranden

  3 jaar geleden
  Die gele mannekes opsluiten en een monsterboete ze zullen rap naar huis gaan
 1. ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat dinsdag eerst de moeder en zus van Dean nog waren komen getuigen, werden ook al de eerste pleidooien gehouden. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.
 1. ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuilder getuigt
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Dean had het moeilijk met vrouwen die boven hem stonden”: vroegere lerares van moordende bodybuil­der getuigt

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Maandag kwamen vooral vrienden en familie van Gery en Marie-José getuigen, maar ook de eerste kennissen van Alexander Dean. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.