De speeltuigen op het Geiteplein staan onder water.
Volledig scherm
De speeltuigen op het Geiteplein staan onder water. © Foto Benny Proot

Geiteplein steekt (bijna) in het nieuw

OOSTENDEHet Geiteplein, een bekend sport- en ontspanningsveld op de hoek van de Steensedijk en Prins Roselaan, wordt momenteel stevig onder handen genomen.

 1. Ziekelijke stalker streng gestraft nadat hij z’n ex jaar lang tiranniseert: "Hij plaatste trackers in haar wagen en stond 's nachts plots in haar tuin”
  PREMIUM

  Ziekelijke stalker streng gestraft nadat hij z’n ex jaar lang tiranni­seert: "Hij plaatste trackers in haar wagen en stond 's nachts plots in haar tuin”

  Een 48-jarige vrouw uit Oudenburg werd in de zomer van 2021 bestookt met mails door haar ex-vriend N.R. (49). “Dit moet stoppen”, smeekte ze aan de politie. Wist zij veel dat het maar een voorbode was van wat nog zou komen. Nachtelijke bezoekjes aan haar tuin, diefstallen en zelfs trackers in haar wagen: haar ex toverde haar leven om in een nachtmerrie en werd daar woensdag streng voor gestraft. Het was immers niet zijn eerste misstap.
  Oostende
 2. “20 uur per dag met 30 km/uur, in m’n eentje”: nadat hij Belgische kustlijn afzwom, gaat Mathieu Bonne (29) voor knotsgek wereldrecord in VS
  PREMIUM

  “20 uur per dag met 30 km/uur, in m’n eentje”: nadat hij Belgische kustlijn afzwom, gaat Mathieu Bonne (29) voor knotsgek wereldre­cord in VS

  Mathieu Bonne (29) start maandag in het Amerikaanse Arizona aan zijn nieuwste uitdaging. Zijn oog valt deze keer op het wereldrecord ‘meeste kilometers fietsen in een week’, dat momenteel op 3.590 kilometer staat. De Bredenaar wil daar een flink schepje bovenop doen en meteen 4.000 kilometer op 7 dagen tijd afleggen. Om u een idee te geven: de renners van de Tour de France leggen op 3 weken tijd zo’n 3.500 kilometer af. Mathieu legt uit hoe hij dit tot een goed einde wil brengen.
  Bredene
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.