Geen ‘Stille Nacht’, wél Rammstein: soundtrack van ‘Winter in Oostende’ jaagt links en rechts wenkbrauwen de hoogte in

Winter in Oostende is vrijdagavond officieel van start gegaan met de eerste show in de lichttunnel in de Adolf Buylstraat. De lichtjes kleuren dit jaar meer, maar wat voorál opviel was de muziekkeuze. Zo weerklinkt plots ‘Sonne’ van de Duitse metalband Rammstein. “Een knipoog naar het concert van volgend jaar", zegt Toerisme Oostende. Maar dat kunnen vooral oudere diehardkerstfans niet echt smaken.

17 reacties

 • Stan Vankoo

  2 jaar geleden
  Precies een popfestival! Schande voor de bedorven sfeer van Kerst!
 • Joan Lute

  2 jaar geleden
  Als Oostende van mening is dat Rammstein hier op zijn plaats is vind ik dat carnaval muziek 11 november op haar plaats is. Als je ruimdenkend wil zijn door te schofferen dan moet je consequent zijn en dat bij elke gelegenheid doen.
 • Tom Daneels

  2 jaar geleden
  Ik ga me bijna terug met kerstmis verzoenen!
 • Sigrid Fransaert

  2 jaar geleden
  zalig toch eens andere muziek...moet kunnen hé
 • Carl Peeters

  2 jaar geleden
  Schitterend idee. Eens wat ambiance in plaats van dat kleffe kerstmuziek.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.