De winnende foto van Rik Verslype.
Volledig scherm
De winnende foto van Rik Verslype. © Rik Verslype

Foto van ganzen die boerenerf bewaken, wint wedstrijd 'Oostende Oogst in beeld’

oostendeRik Verslype is verkozen als winnaar van de fotowedstrijd ‘Oostende Oogst in beeld, focus op de landbouw’. Roger Verhaeghe en Kathie Danneels kaapten de andere podiumplaatsen weg.

 1. Anne zingt zonder stembanden in koor, maar dreigt haar passie te verliezen: “Ik wil lotgenoten aanmoedigen, voor ik het niet meer kan”
  PREMIUM
  Oostende

  Anne zingt zonder stembanden in koor, maar dreigt haar passie te verliezen: “Ik wil lotgenoten aanmoedi­gen, voor ik het niet meer kan”

  Anne Aelvoet (62) heeft geen stem meer, maar toch zingt ze graag, en veel. Dat doet ze thuis, maar ook bij OverStem: het eerste Vlaamse koor voor mensen zonder stembanden. Het is een uitlaatklep en therapie voor de Oostendse, die een stemprothese heeft. Maar: door nieuwe medische complicaties dreigt Anne niet meer te kunnen praten of zingen. Voor dat gebeurt, wil ze graag van zich laten horen. “Ook als mijn stemprothese weg moet, wil ik nog andere mensen helpen”, vertelt Anne.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.