Beelden van de hardhandige arrestatie van een 14-jarig tienermeisje circuleren op Facebook.
Volledig scherm
Beelden van de hardhandige arrestatie van een 14-jarig tienermeisje circuleren op Facebook. © Facebook

Filmpje van Oostendse politieman die 14-jarig meisje slaat bij arrestatie circuleert op sociale media: "Er is een intern onderzoek gestart”

OostendeOp Facebook circuleert een filmpje van een hardhandige arrestatie van een 14-jarige meisje in Oostende. Op een bepaald moment is te zien hoe een inspecteur de tiener in kwestie een vuistslag geeft. Kort voordien bespuwde ze de man en zijn collega. De politie is alvast een intern onderzoek opgestart. “We zullen het voorval van a tot z bestuderen”, klinkt het. De moeder van het meisje diende intussen klacht in bij het Comité P.

  1. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
    Voetbal eindronden

    Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

    De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.