Regisseursduo Jan Verheyen en Lien Willaert (tweede en derde van links, achteraan), samen de cast van Red Sandra.
Volledig scherm
Regisseursduo Jan Verheyen en Lien Willaert (tweede en derde van links, achteraan), samen de cast van Red Sandra. © LBB

Filmfestival Oostende sluit FFO Nights af met Red Sandra van Jan Verheyen en Lien Willaert: “Eerste reacties zijn positief, dat is genieten”

OostendeZaterdagavond werd de zesde en laatste FFO Night georganiseerd in Kinepolis Oostende. De speciale avonden gevuld met filmpremières werden in het leven geroepen toen de eerste wintereditie van Filmfestival Oostende in januari in het water viel door corona. Red Sandra, de eerste film van Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, mocht de reeks afsluiten. 

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.