Regisseursduo Jan Verheyen en Lien Willaert (tweede en derde van links, achteraan), samen de cast van Red Sandra.
Volledig scherm
Regisseursduo Jan Verheyen en Lien Willaert (tweede en derde van links, achteraan), samen de cast van Red Sandra. © LBB

Filmfestival Oostende sluit FFO Nights af met Red Sandra van Jan Verheyen en Lien Willaert: “Eerste reacties zijn positief, dat is genieten”

OostendeZaterdagavond werd de zesde en laatste FFO Night georganiseerd in Kinepolis Oostende. De speciale avonden gevuld met filmpremières werden in het leven geroepen toen de eerste wintereditie van Filmfestival Oostende in januari in het water viel door corona. Red Sandra, de eerste film van Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert, mocht de reeks afsluiten. 

  1. Dierenasiel gooit het over een andere boeg in discussie rond financiering nieuwbouw: “We nodigen iedereen uit om mee na te denken over toekomst dierenasiel”
    oostende

    Dieren­asiel gooit het over een andere boeg in discussie rond financie­ring nieuwbouw: “We nodigen iedereen uit om mee na te denken over toekomst dieren­asiel”

    Dierenasiel Het Blauw Kruis van de Kust organiseert op 26 februari een open vergadering om te bepalen wat er moet gebeuren met de middelen die ingezameld werden via een crowdfunding. Die centen waren bedoeld voor een nieuwbouw, maar door een meningsverschil met het stadsbestuur zijn die plannen in de koelkast beland. “We moeten iets doen om de veiligheid te blijven garanderen”, zegt Fabrice Goffin, voorzitter van de Raad van Bestuur.