Peter Craeymeersch, artistiek directeur van Filmfestival Oostende.
Volledig scherm
Peter Craeymeersch, artistiek directeur van Filmfestival Oostende. © Benny Proot

Filmfestival Oostende heeft latere datum op het oog: “De steun uit de sector en van ons publiek maakt ons weerbaar”

OostendeDe beslissing van het Overlegcomité om de bioscopen te sluiten, dwingt Filmfestival Oostende (FFO) om het negendaags evenement van 21 tot en met 29 januari uit te stellen naar een latere datum. Maar uitstel betekent geen afstel: zodra de bioscopen opnieuw openen, gaat FFO er opnieuw volop tegenaan. Ze hopen om in maart nog het volledige festival te laten doorgaan. 

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.