Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Fietsster gewond in gezicht na aanrijding

Op het kruispunt van de Torhoutsesteenweg in de Gelijkheidsstraat in Oostende is donderdagmiddag rond 12 uur een fietsster aangereden. 

0 reacties

 1. Bekend volkscafé De Zeemeeuw viert 25ste verjaardag. “Geen feest, maar we trakteren wel met ons eigen AstraZeemeeuwCa vaccin om klanten te bedanken”
  Bredene

  Bekend volkscafé De Zeemeeuw viert 25ste verjaardag. “Geen feest, maar we trakteren wel met ons eigen AstraZee­meeuw­Ca vaccin om klanten te bedanken”

  De reacties op het raam van Café De Zeemeeuw liegen er niet om. Het volkscafé op de hoek van de Driftweg met de Parklaan is al 25 jaar een plaats waar mensen heel wat bijzondere momenten beleefd hebben, maar zeker ook gedeeld hebben. En dat doen ze samen met cafébazen Robby Verlee (54) en Vanessa Debruyne (44). Een echt feestje zit er natuurlijk niet in, maar daar vonden de uitbaters een originele oplossing voor met het AstraZeemeeuwCa vaccin.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug