Archief.
Volledig scherm
Archief. © Kristof Pieters

Fietsster (41) onderuit gereden op kruispunt

OostendeOp het kruispunt van de Tarwestraat en Blauwkasteelstraat in Oostende is maandagmorgen rond 7.45 uur een fietsster (41) aangereden. 

 1. Niet-Oostendse kinderen opnieuw welkom in speelpleinwerking, maar ze betalen wel een pak meer... Behalve als de ouders een tweede verblijf hebben
  Oostende

  Niet-Oostendse kinderen opnieuw welkom in speelplein­wer­king, maar ze betalen wel een pak meer... Behalve als de ouders een tweede verblijf hebben

  In de aanloop naar de paas- en zomervakantie doet stad Oostende enkele belangrijke aanpassingen aan de speelpleinwerking. Kinderen die niet in Oostende wonen, zijn opnieuw welkom, maar ouders moeten hiervoor wel dagelijks 20 euro per kind betalen. Ouders die wel in Oostende gedomicilieerd zijn, tellen 7 euro neer. “Waarom mogen kinderen van tweedeverblijvers wél aan 7 euro langskomen?", vraagt Nancy Bourgoignie van sp.a-stadsmakers zich af.
 2. Zes personen betrapt bij samenscholing op appartement
  Oostende

  Zes personen betrapt bij samenscho­ling op apparte­ment

  Na een oproep over geluidsoverlast betrapte de politie dinsdagavond rond 21.30 uur zes personen samen op een appartement in de Aimé Liebaertstraat in Oostende. Er was dus sprake van een samenscholing. De politie stelde zes processen-verbaal op wegens het negeren van het samenscholingsverbod. Allen krijgen bijgevolg een boete van 750 euro, het standaardtarief. Maandagmorgen nog werden in de Leffingestraat vijf personen betrapt in één wagen. Ook zij kregen de nodige pv’s.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!