Stockfoto's Politie
Volledig scherm
Stockfoto's Politie © Benny Proot

Fietser (26) gewond na valpartij

OostendeWoensdag, kort na de middag, kwam bij de politie van Oostende een melding binnen van een fietser die ten val kwam op het natte wegdek.

 1. ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdokters waren onder indruk van gebruikt geweld bij campingmoord
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. “Nog nooit meegemaakt in onze carrière”: ook wetsdok­ters waren onder indruk van gebruikt geweld bij camping­moord

  De ene tegenstrijdige verklaring na de andere legden Romuald Verburgh, Julien Butera en Alain Deltrude af in het onderzoek naar de campingmoord in Middelkerke. Speurders van de FGP en onderzoeksrechter Koen Wittouck probeerden dinsdag de puzzel te leggen voor de volksjury. Op de derde procesdag werd nog maar eens duidelijk hoe makkelijk de beschuldigden over de feiten lijken te gaan. Hoe gruwelijk die waren, bleek nog maar eens uit de getuigenis van de wetsdokters. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder in onze liveblog.
 2. REPORTAGE. Meteen aanschuiven op eerste marktdag in wijk waar Lidl wegtrok: “De mensen kopen volop... Ze vrezen dat de kramen anders óók verdwijnen”
  PREMIUM
  Oostende

  REPORTAGE. Meteen aanschui­ven op eerste marktdag in wijk waar Lidl wegtrok: “De mensen kopen volop... Ze vrezen dat de kramen anders óók verdwijnen”

  De inwoners van de Oostendse Vuurtorenwijk, de Opex in de volksmond, kwamen vrijdagmorgen in groten getale naar de eerste marktdag op het Sint-Antoniusplein. De vreugde over het initiatief is groot. “Er is al heel wat kleinhandel verdwenen en nu vallen ook de supermarkten weg. Gelukkig brengt de markt de wijk samen.”