De Euphrosina Beernaertstraat in Oostende wordt fietsstraat
Volledig scherm
De Euphrosina Beernaertstraat in Oostende wordt fietsstraat © TVA

Euphrosina Beernaertstraat wordt vierde fietsstraat van Oostende

OostendeOostende krijgt er een fietsstraat bij: de Euphrosina Beernaertstraat in het stadscentrum. “De nieuwe fietsstraat bevindt zich op een belangrijke schoolroute en wordt bovendien ook afgesloten voor gemotoriseerd verkeer vanaf de Christinastraat", legt schepen Björn Anseeuw (N-VA) uit. 

 1. Bart Tommelein blijft vragende partij om terrassen zo snel mogelijk te openen: “Het zou een goede maatregel zijn, maar dreigen ga ik niet doen”
  Oostende

  Bart Tommelein blijft vragende partij om terrassen zo snel mogelijk te openen: “Het zou een goede maatregel zijn, maar dreigen ga ik niet doen”

  De gouverneur van Luik en enkele burgemeesters uit de Waalse provincie zullen toelaten dat horecazaken hun terrassen openen op 1 mei, ongeacht de beslissing van het Overlegcomité. Burgemeester Bart Tommelein is al van voor de paasvakantie vragende partij om horecazaken die mogelijkheid te geven. “Het is gemakkelijk dreigen als je weet dat dit woensdag hoogst waarschijnlijk al op tafel ligt. Ik ben ook vragende partij, maar ik ga niets eisen.”
 1. Alerte spoorwegarbeider redt kind van aanstormende trein
  Play

  Alerte spoorwegar­bei­der redt kind van aanstormen­de trein

 2. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den