De eerste schaatsers gaan op het ijs in het Leopoldpark
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste schaatsers gaan op het ijs in het Leopoldpark © Benny Proot

“Erg mooi en gezellig hier, de mensen komen nog wel.” Winter in het Park neemt rustige start, maar standhouders blijven positief

OostendeWinter in het park, de kerstmarkt met schaatspiste in het Leopoldpark in Oostende, is vrijdagavond kalm gestart. Het koude, gure weer zat daar zeker voor iets tussen. De kraampjesuitbaters maken zich voorlopig geen zorgen. “We zijn vooral blij dat het overlegcomité ons groen licht heeft gegeven”, klinkt het. “De mensen komen nog wel.” 

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.