Enkele straatacts zorgen voor een leuke sfeer
Volledig scherm
Enkele straatacts zorgen voor een leuke sfeer © LBB

‘Er was eens’ een sprookjespark dat elk jaar veel gezinnen lokt

Toerisme Oostende mikt tijdens de herfstvakantie op gezinnen die enkele dagen vakantie willen doorbrengen in eigen land. In het Leopoldpark wordt daarom al enkele jaren een sprookjeswereld gecreëerd voor kinderen en de formule van ‘Er was eens’ blijft een succes.

0 reacties

 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Vincent Dedecker is hoofddocent padel bij Tennis Vlaanderen: “Vraag naar trainersopleiding is enorm”
  PADELSPORT

  Vincent Dedecker is hoofddo­cent padel bij Tennis Vlaanderen: “Vraag naar trainersop­lei­ding is enorm”

  Nu de meeste sporten op ‘on hold’ staan, gaat het met de populariteit van de padelsport spectaculair omhoog. Padel is een echte rage geworden. Padelcourts rijzen als paddenstoelen uit de grond. Ook in West-Vlaanderen is de boom niet meer bij te houden. Bruggeling Vincent Dedecker is hoofddocent padel bij Tennis Vlaanderen en ziet ook de vraag naar opleiding van padeltrainers enorm de lucht ingaan.
 3. 18-jarige steekt kennis neer met mes voor openstaande schuld van 50 euro, maar had volgens rechter niet de intentie om hem te doden
  Oostende

  18-jarige steekt kennis neer met mes voor openstaan­de schuld van 50 euro, maar had volgens rechter niet de intentie om hem te doden

  Een 18-jarige man uit Oostende heeft een voorwaardelijke celstraf van 2 jaar gekregen voor een steekpartij in de buurt van de Koninklijke Stallingen. S.G. stak een kennis, die hem nog 50 euro verschuldigd was, neer met een mes en achtervolgde hem tot bij het ziekenhuis. De tiener werd vervolgd voor poging tot doodslag, maar volgens de rechtbank had hij niet de intentie om het slachtoffer te doden.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie