Het paasweekend kende ook in Middelkerke een kalme start.
Volledig scherm
Het paasweekend kende ook in Middelkerke een kalme start. © TVA

Enkel vakantiewoningen en campings in trek tijdens ongewone paasvakantie aan de kust

KustDe Kust kijkt terug op een ongewone paasvakantie. De sector van de vakantiewoningen noteert goede cijfers. Veel Belgen reisden voor een week of langer naar zee. Ook de campings deden het vrij goed.

 1. Kevin Vandendriessche en KV Oostende voeren niet langer stand aan: “Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste”
  VOETBAL 1A

  Kevin Vanden­dries­sche en KV Oostende voeren niet langer stand aan: “Als we negen op negen pakken, zijn we altijd eerste”

  KV Oostende is z'n koppositie in de ‘Europe Play-offs’ kwijt. KVO verloor zelf in en tegen AA Gent (2-1), en zag een paar uur later KV Mechelen winnen op het veld van Standard (1-2). Desondanks heeft Oostende alles in eigen handen om dat laatste Europees ticket te pakken. “Met negen op negen zijn we altijd eerste in de groep. En we spelen drie van onze resterende matchen in eigen huis", blijft Kevin Vandendriessche positief.
 2. Hier kan je echt niet naast kijken: 3.000 papieren bootjes vormen duidelijke boodschap tegen holebi- en transgenderhaat
  Oostende

  Hier kan je echt niet naast kijken: 3.000 papieren bootjes vormen duidelijke boodschap tegen holebi- en transgen­der­haat

  Aan de balustrades op de zeedijk bij het Kursaal Oostende hangt een regenboogvlag van maar liefst 200 meter lang. 3.000 gekleurde papieren bootjes vormen het welbekende symbool van de LGBTI+-gemeenschap. De leerlingen van het GO! Athena pakken tegelijk uit met een verhalenroute rond hetzelfde thema. “We hebben gebrainstormd met Sam Bettens", vertellen de leerlingen.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar