Alle winnaars samen op de Oostende Awards
Volledig scherm
Alle winnaars samen op de Oostende Awards © LBB

En de Oostende Award gaat naar…

In het Kursaal van het Oostende verzamelden maandagavond 600 mensen voor de uitreiking van de Oostende Awards. Daarbij werden enkele bedrijven in de bloemetjes gezet voor hun verwezenlijkingen het voorbije jaar.

 1. Voorzitter Willy Aper mikt op heropstart MCLB in maart: “Enkel op volledige capaciteit en met supporters kunnen we overleven”
  MOTORCROSS

  Voorzitter Willy Aper mikt op heropstart MCLB in maart: “Enkel op volledige capaciteit en met supporters kunnen we overleven”

  Geen motorcross in 2020. Althans niet in de MCLB en VJMO. Vlak voor het openingsweekend in maart brak de covidpandemie uit, waarop de overkoepelende federatie meteen besliste om het hele seizoen uit te stellen. De voorbije maanden werkte de MVLC-VJMO, onder impuls van voorzitter Willy Aper, aan een draaiboek om in het voorjaar van 2021 de competitie te hervatten.
 2. Meeuwenteam van Oostende blikt tevreden terug op zijn eerste jaar: “Minder nepeieren gelegd, maar wél meer problemen aangepakt”
  PREMIUM
  Oostende

  Meeuwen­team van Oostende blikt tevreden terug op zijn eerste jaar: “Minder nepeieren gelegd, maar wél meer problemen aangepakt”

  Het eerste seizoen van het meeuwenteam zit erop. Door corona nam de ploeg van het Vogelopvangcentrum een valse start, al ging het toch 151 keer op locatie in Oostende voor een gepaste interventie of advies op maat. Opvallend: er werden 440 minder nepeieren gelegd. “In heel wat gevallen is dit niet nodig én moet je kijken naar de onmiddellijke oorzaak van het probleem", zegt Claude Velter, directeur van het Vogelopvangcentrum.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren