Op camerabeelden is te zien hoe iemand eerst voelt of de bestelwagen geopend is. Daarna drong men de woning van Kevin Labbeke binnen, toen hij en zijn gezin lagen te slapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op camerabeelden is te zien hoe iemand eerst voelt of de bestelwagen geopend is. Daarna drong men de woning van Kevin Labbeke binnen, toen hij en zijn gezin lagen te slapen. © Bart Boterman

Elektricien (32) krijgt inbrekers over de vloer: “Vrouw en kinderen voelen zich nu onveilig”

OostendeHet gezin van Kevin Labbeke (32) uit Oostende kreeg zaterdagnacht inbrekers over de vloer, toen ze boven lagen te slapen. De dieven drongen binnen door een schuifraam te forceren en maakten onder meer twee laptops, een fototoestel, cash, drank en voedingswaren buit. “De buit valt mee, maar mijn vrouw en kinderen voelen zich nu wel onveilig”, getuigt Kevin.

 1. West-Vlaamse gouverneur roept op om quarantaine strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”
  Oostende

  West-Vlaam­se gouverneur roept op om quarantai­ne strikt te volgen: “Anders kunnen we de Indiase variant niet onder controle houden”

  West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé roept inwoners op om de quarantaineregels strikt na te leven. Dat doet hij nadat een gezin uit Oostende begin mei positief testte op de Indiase variant van het coronavirus. Aanvankelijk werd gedacht dat er weinig risico was op verspreiding, maar blijkbaar hadden de mensen meer contacten dan aanvankelijk aangegeven.
 2. Visrestaurant Adelientje heropent toch na overlijden van zaakvoerder (52): “We willen de keuken van Chris in ere houden”
  PREMIUM
  Oostende

  Visrestau­rant Adelientje heropent toch na overlijden van zaakvoer­der (52): “We willen de keuken van Chris in ere houden”

  Goed nieuws voor de liefhebbers van eerlijke, authentieke Oostendse keuken. Visrestaurant Adelientje gaat op 21 mei opnieuw open als zomerse pop-up. De zaak was gesloten sinds het noodlottige overlijden van de bekende uitbater Chris Boucquez (52) in oktober vorig jaar. “Zoon Julian, nu 14 jaar, ziet zich later hier ook achter het fornuis staan. Zomaar het licht uitlaten, zagen we dus niet zitten”, zegt mama Cindy.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”