Aerocircular-CEO Koen Staut (links) kijkt toe hoe onder meer Bart Tommelein (Open Vld), minister Ben Weyts, schepenen Charlotte Verkeyn en Björn Anseeuw de eerste spadesteek uitdelen.
Volledig scherm
Aerocircular-CEO Koen Staut (links) kijkt toe hoe onder meer Bart Tommelein (Open Vld), minister Ben Weyts, schepenen Charlotte Verkeyn en Björn Anseeuw de eerste spadesteek uitdelen. © Benny Proot

Eindelijk: Aerocircular start met de bouw van haar duurzame ontmantelingshal voor vliegtuigen

Aerocircular, een bedrijf gespecialiseerd in de duurzame afbraak van afgeschreven vliegtuigen, is gestart met de bouw van haar ontmantelingshal. “Jaarlijks willen we 25 vliegtuigen demonteren. Op korte termijn zorgt dit voor een directe tewerkstelling van 35 mensen in Oostende”, vertelt CEO Koen Staut.

 1. Bibliotheek en ontmoetingscentra zorgen samen voor leuke voorleesalternatieven tijdens Voorleesweek
  Oostende

  Biblio­theek en ontmoe­tings­cen­tra zorgen samen voor leuke voorleesal­ter­na­tie­ven tijdens Voorlees­week

  De voorleesweek in de laatste week van november krijgt in Oostende een alternatieve invulling. Gezellig knus samen luisteren naar een verhaaltje zit er dit jaar niet in, maar kinderen kunnen dit jaar wel met hun ouders op pad gaan en verhalen ontdekken aan de ramen van de ontmoetingscentra. De bibliotheek zorgt daarnaast nog voor een Zoom-voorleesmoment met Coco.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren