BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Dronken tafelschuimer slaat gewoon opnieuw toe na arrestatie

De politie moest dinsdagnamiddag een dronken 55-jarige tafelschuimer uit het Waalse Ath oppakken in een horecazaak op het Sint-Petrus-en-Paulusplein in Oostende. Maar die arrestatie maakte weinig indruk op hem.

1 reactie

 • Filip Denys

  2 jaar geleden
  Parket vervolgt pas vanaf 150 euro...en dan nog ♂️
 1. Matthieu Bonne krijgt de Platina Eend voor sportverdienste van het jaar in thuisgemeente
  Bredene

  Matthieu Bonne krijgt de Platina Eend voor sportver­dien­ste van het jaar in thuisge­meen­te

  De Platina Eend gaat elk jaar naar een Bredenaar die het afgelopen jaar de beste sportprestatie heeft neergezet. Vorig jaar werd de prijs niet uitgereikt. De keuze lag dit jaar voor de hand en ging naar Matthieu Bonne. Hij zwom immers in 2019 al het kanaal over in een recordtijd en vorig jaar zwom hij als eerste ooit de kustlijn af. Bonne wordt vooral geprezen omdat hij een voorbeeld is voor veel mensen op vlak van doorzetting.
 2. Willy geeft zélf coronaprik aan zoon Dieter: “Deugddoend moment na het maandenlange gemis van contact en knuffels”
  PREMIUM
  Oostende

  Willy geeft zélf coronaprik aan zoon Dieter: “Deugddoend moment na het maandenlan­ge gemis van contact en knuffels”

  Bijzonder moment donderdagmiddag in het vaccinatiecentrum in Oostende, waar de gepensioneerde verpleegkundige Willy Lefevere meedraait als vrijwilliger. Toen hij vernam dat zijn zoon er z’n eerste coronavaccin zou krijgen, wilde hij Dieter graag verrassen door zélf de prik te zetten. “Een emotioneel moment, op weg naar wat meer contact”, glundert Willy, die zijn kinderen en kleinkinderen zo hard heeft gemist.