Start aanplanting van het rainbow Charlotte Gyselbos
Volledig scherm
PREMIUM
Start aanplanting van het rainbow Charlotte Gyselbos © Benny Proot

Dronken bestuurder verwoestte leven van Charlotte (18), vandaag leeft ze verder in bos in Oostende: “We zijn de mensen dankbaar die Lotje blijven herinneren”

Oostende/Koekelare“Charlotte zou dit prachtig gevonden hebben.” Mama Griet staart voor zich uit naar het Rainbow Charlotte Gyselbos in de Karpersstraat in Oostende. Twee jaar nadat het 18-jarige meisje het leven liet in een zwaar verkeersongeval in Kortemark, leeft ze straks voor aan de kust. “We blijven een liefdevol gezin, samen met Arthur”, zegt mama Griet, “en met Charlotte in ons hart.”

  1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
    TV

    RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

    Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.